Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den pánové, přiznám se že mě je bližší přístup Stanislava Melagy a rovnání klikovek je vždy loterie. Klidně budu za nedobrý servis, ale budu mít klid od některých zákazníků, když to prostě nevyjde. A to že to nevyjde není nic vyjimečného, klika může být "načlá" i od té rány, kterou schytala. Taky jste si to trochu zevšeobecnili. Tazatel má model 2011, takže asi v záruce a tady se klikovky opravdu rovnat nesmí.By se meměli. Toto už je spíš na osobní domluvu s tím konkrétním servisem.
Hodně lidí zde píše, jak na svém pozemku "našli" sekačkou většinou trubku, roxor ap. Kdopak ji tam asi dal? A jak to bylo se sečením dříve? No a na závěr vlastní zkušenost s jedním, co taky "našel" cosi v trávě. Myslíte, že tu překážku oddělal? Kdepak, při dalším sečení ji našel znovu!! Věřím, že takových to je víc, co neoddělají napoprvní to, co jim oddělalo sekačku, protože klika nejde rovnat do nekonečna. Tak ať se vám daří.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika