Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tato diskuse je pro mne velmi zajímavá a užitečná. Uvažuji totiž o koupi malotraktoru a starší Kubota mi zatím vychází jako nejlepší řešení za rozumnou cenu. Mám z části zatravněný sad cca 1 ha na rovině, zahradu a menší vinohrad. Traktůrek by v sadě měl zvládnout kultivování s plečkami podél řad stromků cca 0,25 ha, zmulčování trávy cca 0,75 ha. Na podzim zorat zahradu a zaorat vinohrad.
Uvažuji o modelu KUBOTA B 7001 - je to tříválec, 16 HP, 4x4. Asi plná repase - ať z toho mám radost při práci. Na kubotách se mi také líbí vzorek pneumatik, musí to mít pořádný záběr, protože se současnou technikou se často při práci zahrabávám v písčité půdě. Traktůrek bych rád pořídil do 125 tis. Kč.
Rád bych se zeptal případných majitelů na praktické zkušenosti při práci. Není 16 HP příliš málo na mulčovač?Jaká je rychlost mulčování? Na co si dát ještě pozor při koupi? Taky bych byl rád, kdyby se dal traktůrek převážet na vozíku za auto, protože jezdit bez dokladů je dnes o řidičák a o body.
Děkuji za jakýkoliv názor či zkušenost.
HONZA

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika