Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Třeba v době, kdy jste dotaz zadával většina lidí už spala   ??!!

No ale k tomu traktoru.Starších ojetých Kubot a dalších japonských značek traktorů je na našem trhu poměrně dost.Většina majitelů sem ale nejspíš nezabrousí.Mezi lidmi je v naší zemi ke všemu nezvyklému nedůvěra a spíš to okoukávají po sousedech.Když ale vidím, kolik kusů sem dovážejí prodejci několikrát do roka, jak dlouho se na některé modely čeká a jak rychle po dovozu zmizí, tak jich tady bude fakt dost.

Ve Vaši situaci jsem byl nějaký čas také, zkoumal jsem možnosti a existující typy velmi pečlivě, nakonec jsem zvolil jiného výrobce než Kubotu ale k Vámi vybranému modelu asi toto:

Jedná se o velmi jednoduchý a spolehlivý stroj, ovšem již staršího data výroby.Někteří překupníci rádi(jak je v naší zemi zvykem u všeho) stroje věkem i natočenými motohodinami omlazují.Na to pozor-bude mít dost za sebou.Víc by mi ale vadilo, že se jedná o dvouválec, tudíž chod motoru poněkud tvrdší.Pokud ho párkrát za rok projedete do lesa nebo při polních pracích-budete spokojen, pokud byste ale měl na stroji trávit celý den někde na loukách-brzy Vás to kvůli chodu motoru a hluku přestane bavit.

Napište, na jaké práce si ho pořizujete a kde přibližně ho hodláte zakoupit.Pak se dá poradit líp.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika