Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

co se týče pána i dalších zákazníků kteří si koupili tento stroj, asi udělali chybu, že si nekoupili kvalitu, ale levný čínský drek.

Jelikož pracuji v marketu, kde tyto stroje jsou bohužel v nabídce- firma Matrix je mezinárodní značka, a tudíž ji nelze vylistovat, tak ač nechci nikoho urazit, ale nedá mi to.

Kvalita tohoto stroje je asi taková, že z 10 prodaných kusů se jich do roka vrátí mě na market tak 7 což je 70% ůmrtnost, navíc jedinný servis, který zajišťoval servisní síť byl v Náměšti nad Oslavou, podotýkám byl, už skoro rok nefunguje. Ale ze strojů které jsem tam posílal nikdy neopravili ani jeden kus.

Je to bohužel stroj, který bych nikomu neradil, vsadil bych se s pánem, že mu nevydrží déle než 2 roky v lepším případě, a jestli si někdo myslí, že sežene náhradní díly, tak jste na omylu,  nelze na to nic sehnat, bohužel...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika