Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pridam tak trochu svoji do mlyna. Kdyz mate velky ubytek napeti, tak se maximalne vrtacka... nerozbehne. Podpeti. Problem nastava jinde. Zkrat tzn. silny narust proudu ktery vznikne: na zarizeni/ kabelu nebo clovek proti "zemi" (coz je pus... r). Pri spravne impedanci obvodu zkrat vytvori takovy proud ktery jistic vybavi V pripade dlouheno vedeni, tento vypinaci proud kabel utlumi. Jistic "nevidi" zkrat a vesele drzi obvod sepnuty. (u cloveka je to trochu jine, tvori odpor) Zarizeni shori, clovek umre. Resi se to proudovymi chranici na 30mA, ktere hlida vektorovy soucet proudu. Kazda vernkovni zasuvka by mela mit proudovy chranic. To plati i pro "nepevne" ulozene kabely.

Vetsina motru s moznosti regulovani otacek: vrtacky, pracky... je komutatoroveho typu- kartacky.  Nekdy samodomo pouziva asynchronni motory spoustrene "natvrdo" se pri velkem ubytku napeti- dlouhe kabely s malym prurezem- nerozbehnou (zaberny proud az 10x jmenoviteho). Pri pouziti frekvencnich menicu je to bez problemu.

Hlavne jde o zivot a ten za tech usmolenych 1000 Kc stoji. Kdo nekdy zustal na dratech, tak vi o cem mluvim. Miras

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika