Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, mám podobné dilema. Dodnes mám rider Stiga Park Royal, který se dnes již nevyrábí. Po několika úpravách (dodání ložisek do kol a pod) mi již slouží cca 10 let. A musím podotknout, že si vytrpěl své hlavně ve svazích a v náročném terénu. Ale již je potřeba změny a nedokážu se rozhodnout. Informací - hlavně těch nezávyslých, nebo objektivních je opravdu hodně málo.

S riderem jsem spokojený - jen si ještě vybrat značku. Rozhoduji se mezi Stiga Park 25 pro, nebo HQ Pro flex 21 awd. Jenže s tím druhým nemám zkušenosti. Nevím jak velký je rozdíl ve zdvihu nářadí elektricky, nebo hydraulicky - poruchovost - výkon - údržba. Jaká je údržba kloubů řízení, nebo jak zvládá teréní nerovnosti. Jak je to se světlou výškou (zatím jsem s ní u stigy neměl problém) Co je lepší na řazení - klébka (celkem mi toto řešení ovládání vyhovovalo, ale s pedálem nemám zkušenost), nebo pedály. Máte na to někdo odpověď? Nebo vlastní zkušenost?

Nebo se rozhodnout do něčeho většího jako třeba Egholm 2100?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika