Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

zdravím,

tak po dlhej dobe som sem znova nakukol, krovinorez stále aj po 6 tich rokoch intenzívneho používania funguje k plnej spokojnosti, samozrejme nevyhla sa aj nejaká ta porucha, bežná udržba po sezóne je samozrejmosťou

1 prasklo vratné pero v cievke štartéru - po hľadaní ND a info z dovozcom sa samotné pero nepredáva a k predaju je len celý nový štartér ktorý je súčastou celého zadného krytu, kupil som a fachčím dalej

2. túto sezonu po naštartovaní motor nešiel do otáčok a po pridaní plynu sa dusil, rozobral som karburátor, membrána v ňom bola už unavená takže som ju vymenil taktiež aj všetké tesnenia, podarilo sa mi uvolniť aj ihlový ventil (tá mosadzná skrutka z boku karburátora ktorá nemá v sebe zárez-povolil som ju pinzetou a vyrezal do nej dražku pre plochý skrutkovač) po vyčistení kraburátora a kanáliku pre ihlový ventil a osadení novej opravnej sady pre karburátor (membrana+ tesnenia) a nastavenia bohatosti zmesy fachčí všetko skvele v plnom výkone, jedním úskalim bolo že nieje dostať kúpiť tesniacu podložku karburátor - príruba válcu, takže som si ju vystrihol z tesniaceho popieru. 

ked som to už mal celé rozobrané tak som oddelil už celý motor od príruby spojky a poutieral a odmastil čeľuste odstredivej spojky a taktiež kotúč spojky.  osadil som aj nový palivový filter (už druhý za celu dobu života krovinorezu)

po tejto udržbe funguje znova krovinorez bezproblémovo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika