Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

podrobny navod pro kolegu - zahradkare: spravne jste odhadl, ze ponechate jen ten kmen. Vyberte si v jake vysce se vam bude libit korunka - cca 1,8 metru, a v teto vysce ostrihejte vsechny vetve. Nechte cca 5-6 vetvi, ktere zkratite na cca 30 cm. Tim vznikne kmen, ze ktereho budou do vsech stran čouhat 30-50 cm dlouhé "kolíky". Ty vám na jaře krásně obrazí a vznikne vám rozcuchaná koulička. Jak vám budou haluze dorůstat, tak budou přepadávat dolů. Co se vam nebude na tvaru libit, klidne odstranite.

"kolíky" můžetre nechat i delší, at je přes zimu na co se koukat. umělecky založený zahrádkář zvládne vytvořit i pěknou kompozici ze zbylých větví. Nejdřív odtříhejte tenké větvičky, až zůstane "kostra" tak ukrajujte víc a víc, koukejte na to ze všech stran, jak se vám to líbí. Tvar se vám za chvíli "vyloupne".

Pokud vam ze zeme vyráží vice proutku, tak je muzete zaplest do volneho copu a budete mit zapletený kmínek :=) a na jeho konci uděláte korunku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika