Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

tvrdíte tedy, že jakýkoli typ kustovnice je bezpečný a není jedovatý, včetně kustovnice prodávané firmou Stárkl. Otázkou však zůstává, zda lze příznivé zdravotní účinky připisovat plodům všech forem kustovnic včetně té od Stárkla, či pouze plodům vybraných druhů či pouze jednoho druhu. Je pravdou, že plody kustovnice se především v čínském léčitelství využívají již tisíce let. Je však otázkou, zda se využívají plody jakékoli kustovnice či pouze některých druhů či pouze některého druhu. Mám totiž stále pochyby o tom, že není kustovnice jako kustovnice. To, že plody v ČR prodávané kustovnice nejsou jedovaté a že jsou chutné a lze je prodávat jako doplněk stravy (koneckonců jako doplněk stravy se v ČR prodává lecos, avšak s velice nejistým a diskutabilním účinkem) ještě neznamená, že mají zaručeně takové zdravotní účinky, jako plody kustovnice užívané v čínském léčitelství.

Tedy, mají plody kustovnice, které lze v ČR zakoupit ve zdravé výživě, stejně příznivé zdravotní účinky jako plody kustovnice užívané v čínském léčitelství? A budou mít plody kustovnice, kterou nabízí Stárkl a jiní obchodníci v ČR, stejně příznivé zdravotní účinky, jako plody kustovnice užívané v čínském léčitelství? Nebo mají takové příznivé zdravotní účinky, které jsou všude publikovány včetně firmy Stárkl, pouze plody určitého vybraného druhu kustovnice? To jsou otázky, na které bych rád znal odpověď!!! Neboť nerad bych pěstoval a jedl něco, co mi nakonec nic nepřinese.

Děkuji za reakci na můj příspěvek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika