Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tymián je opravdu paráda v bylinkářském koutku. Bazalku mám v záhonu a někde jsem vyčetla, že se má kupodivu zalévat v poledne, a ne večer. Je pravda, že zimu nepřežije, ale tak se na jaře koupí nová sazenička a začne se znovu. A čerstvé caprese - čili plátek rajčete, na něj na půl položit plátek mozarely, zase rajče na půl plátku sýra atd., na to roztrhat kousky bazalky /čímž vzniká italská vlajka/, to pobrindat balzamikovým octem z Modeny - sqělý předkrm.

Oregano, čili dobromysl, absolutně nepostradelné při vaření špaget a nudlí obecně. Doporučuji i rozmarýn, je ušlechtile hezký /slabší zimu přežije, silnější ne/ a výborný do minutkových mas.

A jen k hnojení: V Německu jsem si koupila tekuté organické hnojivo Kraeuter-und Gewuerzpflanzen-Duenger u Dehnera - má filiálky v hodně městech Německa i  Rakouska a občas tím veškeré bylinky hnojím. Nestěžují si. www.dehner.de - třeba nějakým tím městem budete projíždět, je tam radost hodinku pobýt, výborná zahradnictví.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika