Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Krby, grily a udírny > Menší dřevěná udírna

   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5...>   
         

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.40.186 (?), 18.10.2010 8:47
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To máš pravdu, ale at zkusí někdo postavit něco lepšího....Myslím, že to co sem lidi vkládaj, tak to z udírnama nemá nic společného, ale to je můj názor.

Obrázky:

Připojit reakci   
Partnerem sekce je GrilyKrby.cz - první Weber World v ČR
            

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.40.186 (?), 18.10.2010 9:01
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ještě sem chtěl dodat, že to není jenom udírna, ale lze tam grilovat maso na žulovém kameni, nebo na roštu a hlavně, když je zima, tak si mohu na tálu svařit vínko, atd... Vymýšlel jsem to přes rok a stálo to zato.Mám rád uzení studeným kouřem(do 40stupnů),ale není problém tam udělat během pár minut 80 a více stupnů, mám tám tři klapky, kterýma si reguluji teplotu podle potřeby.

Obrázky:

Připojit reakci
               

Menší dřevěná udírna


sláveček (3) - xxx.xxx.139.167 (?), 3.11.2010 20:53
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Fakt hezké, ale hlavně dobrý nápad celé to prokombinovat a využít pro více možností. Chci se zeptat, jak máte vyřešno topeniště (v kombinaci se žulovou deskou) a z čeho je?Nebyl by plánek? Dík Petr Zlín
Připojit reakci
                  

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.40.186 (?), 11.11.2010 17:32
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý večer, topeniště je celé z šamotu a ve vrchní části je zabudovanej železný rám do kterého lze vkládat litinový tál, nebo žulová deska.Plánek, nebo něco podobného nemám, protože jsem to všechno dělal z hlavy.Už jsem v tom několikrát udil a nemá to chybu, prostě pecka.

Obrázky:

Připojit reakci
   

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.87.46 (?), 15.12.2010 9:55
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

děkuji za inspiraci, velmi podařená domácí údírna,  chuťové buňky se bouří.

Něco podobného bych také chtěl postavit na chatě, byl byste ochotný mi poskytnout podrobnější informace? Např. nákres atd. - udírna je mi v podstatě jasná, jen bych ocenil nějaký náčrtek topeniště a kouřovodu, vč. přívodu do spodní části udírny.

Děkuji L. Oškrdal

loskda@fnbrno.cz

Připojit reakci
   

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.67.131 (?), 16.3.2011 16:08
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, vaše udírna je nádherná! Mohl by jste mi prosím vložit nějáké nákresy popřípadě nějáký postup pří práci? Předem děkuji s pozdravem Jan Ertelt.   spurs@seznam.cz

Připojit reakci
   

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.223.4 (?), 8.5.2011 12:27
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, chtěl bych poradot. Čím by bylo nejlepší natřít vnějšek udírny? Dík všem za odpovědi.

Připojit reakci
   

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.126.11 (?), 23.5.2011 11:06
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

Přeji Vám pěkný den! Vaše udírna je velice pěkná a byl bych Vám strašně moc vděčný za vložení stručnějšího popisu a popřípadě plánku, fotek apod. Jsem mladý kutil a zkušeností moc nemám proto Vás tímto žádám o pomoc. Mipek123@seznam.cz

Připojit reakci
   

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.153.224 (?), 6.6.2011 17:03
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, velice pěkná udírna, mohla bych poprosit o plánek a pracovní postup?Děkuji kautova@seznam.cz

Připojit reakci
   

Menší dřevěná udírna


host - xxx.xxx.52.143 (?), 29.10.2018 11:35
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj

moc pěkná udírna.Přesně tak jí chci dělat.

Ale potřebuji poradit.Topeniště budu mít pod svahem asi 2,50m od odírny.

Ale vubec nevím jak ho udělat.Napadlo mě botonovej základ a vyzdít ze šamotovejch cihel.Ale jak má bejt velké?A má mít nějaký komín?

Dvířka ze předu stačí?Nebo má mít nějaký rošt?

Vubec nevím.Dík za radu.Tomáš

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3, 4, 5...>   
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Nakládání a vakuování masa na uzení12.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení11.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení9.7.2020
Uzení domácích klobás30.6.2020
Strojek na uzavírání konzerv22.6.2020
Uzení domácích klobás16.6.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů