Nakládání masa na uzení vařením v slané vode



host - 90.5 (?) 
12.3.2017 10:26, zobrazeno: 9806x
Dobrý den, ahoj, chci se zeptat, někde jsem četl, ze naložit maso na uzení není potřeba tak dlouho, ale stačí jej jen uvařit ve slané vodě okapat nechat vychladnout a dat do udírny. Prý je výborné. Mate s tím někdo zkušenosti, recept, atd???
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
host - 243.114 (?), 12.3.2017 13:24

Takže z toho budete mít vařené očouzené maso wink

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 111.8 (?), 12.3.2017 15:55

Maso se nemusí nakládat na dlouhou dobu.Stačí ho nastříknout 24% solným roztokem (na kilo masa 1dcl solného roztoku).Za 2 dny se může udit.Maso se před uzením navaří ale jen se rozvlaží v teplé vodě 80C cca 45min.rpstylle@seznam.cz

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika