Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Milý hoste 127.221!

Tan kdo tady mate jste vy. Pokud by soudruzi z Číny napouštěli kámen nějakou impregnací tak by při zpracování nenatahoval vodu.Doporučoval jsem ho hlavně proto že jeho výhodou je nízká cena.

Pokud příjdete ke kameníkovi a budete si přát Českou žulu, tak to bude asi problém, jelikož (alespoň v našem regionu) se z ní vyrábí spíše vyjímečně.Navíc je to souhrnný nazev pro žulu, která se těží v Česku a ta má v každém lomu jinou strukturu odstín a většinou i jméno související s lokalitou kde se těží.

Co se týká tloušťky kamene 5-ku bych volil pouze u nepřenosných grilů s topenín na dřevo.Výhoda je vysoká pevnost, nevýhoda vysoká hmotnost a cena(pokud nechcete kámen velikosti tácku na párky).

Praskání materiálu při nahřívání ovlivňuje v největší míře jeho složení.Nedávno jsme zkusili grilovat na,,dvojce´´ z brazilské žuly a kámen vydržel i vysoké teploty bez jediné praskliny.
Všeobecně, pokud už nějaké praskliny vzniknou tak jsou věšinou povrchové a k úplnému oddělení materiálu nedochází.

PaKo

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika