Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já považuji za nejlepší dřevěnou udírnu, protože nedrží teplo, a tak tam nejlíp dochází k  uzení studeným kouřem. Zdi zděné udírny se vyhřejí a pak sálají teplo, takže udírna pak trochu připéká. Výsledky jsou samozřejmě výborné z jakékoli udírny. Já mám prostě nejradši chuť uzeného masa, která vzniká uzením jen kouřem při co nejnižší teplotě. Takové uzení trvá však dlouho.

Pokud máme nějakou sešlost a chci servírovat uzené přímo z udírny, tak samozřejmě udím při vyšší teplotě,  spíš to upeču v přítomnosti kouře, a na to se hodí i zděná udírna.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika