Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No já jsem měl poměrně dobrý výsledky s udírnou s původním postupem, naplnil jsem nádobu štěpkou, pak na 130 a když to začlo čudit, ztlumil jsem na 80 a přes noc nechal být, maso super. Problém byl až když jsem udírnu "vylepšil" dymboxem" a vidinou lepšího uzení. Asi jsem to přepálil-jednak honě dýmu a asi i vysoká teplota z dymboxu, termostat to nemohl uregulovat (nastaveno 80), pípalo to, udírna hnědá, no netším se na to umývání..Ale nevzdám to. Plánuju bůček, nízké kousty. Jakou byste doporučili teplotu a čas. Jakou regulaci dýmu?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika