Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ach jo... Existuje spousta druhů šamotů které mají spoustu rozdílných fyzikálních parametrů - tedy i roztažnost. Ale roztažnost určitě nebyla důvodem popraskání. Cihly z akumulátorových kamen jsou kdoví co... 

Problémem spíše bylo to, že jste před obezděním, jak píšete plochu "vyházel maltou" To nedělejte, klidně tam nechte vzduchovou spáru.

Nicméně k Vašemu návrhu konstrukce - to co uvádíte je správně a bude to fungovat. Existuje sice taky spousta druhů "vaty", ale v daném případě vyhoví jakákoliv, netřeba utrácet za nějakou "vysokoteplotní. Ona by tam ani nemusela být žádná, ale ta vata má i jiné příznivé efekty v tomto případě. Jenom nesmíte při zdění provázat šamotové cihly s obezdívkou. Šamot vyzděte na šamotovou maltu, ale ne klasickým zděním na "polštáře" malty, ale jenom na vrstvičku tak do 3 mm. Cihlu vemte do levé ruky a lžící udělejte na obvodu (hraně) jakýsi rámeček, střed cihly nechte bez malty. Položit, lehce přiklepnout a už nehýbat. Nebo lze s výhodou použít zubovou stěrku jaká se používá k lepení obkládaček. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika