Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To maso v akci z marketu je skutečně trochu problematické. Pokud ho používám do klobás, zejména na výrobu spojky, dokáže absorbovat podstatně méně přidané vody a jeho lepivá schopnost oproti čerstvému výsekovému masu je výrazně horší. Čím to je, se mohu jen domnívat. Snažím se věřit, že to není tím, že ta voda už tam je...
   Ovšem kýta bez kosti za 69 Kč - to je cena, které se těžko konkuruje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika