Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Maso na uzení se nakládalo ze zabijačky a to hned druhý den po porážce když vychladlo

To je opravdu knížecí rada.
   Levné maso v akci koupené v hrubé folii v supermarketu (ještě před tím než ho rozbalíčkují) používám taky. Jeho nízká cena je dána patrně tím, že je u konce své záruční doby, možná bylo zamražené v některém z belgických či německých velkoskladů. Udit se takové maso dá celkem dobře, ale je třeba ho solným lákem nastříknout a udit za 2 dny. Pokud možno teplým kouřem a dlouho neskladovat.
    Jinak si myslím, že kdybyste to maso nesolil nasucho a zalil lákem, tak by tak rychle nenasmrádlo. A pokud trochu ano, stačilo by vyměnit lák. Jinak je obvyklé, že maso naložené nasucho ko konci nakládací doby je oslizlé a trochu cítit. Pouze ale napovrchu, takže po omytí, rozvlažení a vyuzení je v pořádku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika