Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Kopil jsem vepřovou kytu, plec a buček, pořadně vyvalel v soli s přidavkem jodu, no běznou sul.maso jsem koupil ješťe zavaxovane v te hrube folii.Teplota nepřesahla 4c*Do 2hod.maso bylo naložene ve smaltovanem hrnci.Po třech dneh jsem je popřehazoval, mel jsem ho na balkoňe kde teplota 2-4stupně.Presně po tydnu jsem zjistil že všechno začina zapachat.Tak už jsem stoho...!Že by to bylo malo nasolene to si nemyslim, neboť jsem maso dobrě omyl a zavaril že hafanum, a když jsem to skusil, tak je přesolene.(Tak nevim zda si mam myslet že maso v akci s marketu už nelze použit na uzeni.)Milan Třinec.Dik za nazor.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika