Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, dříve jsem nakládal maso do láku ve kterém bylo 6 týdnů.Po cca 4-5 dnech jsem maso překládal.

Nyní již jen nastřikuji 24% solným roztokem.Na kilo masa 1dcl roztoku.Za 2-3 dny udím.Maso má po celém řezu stejnou barvu.Rozdíl v chuti mezi masem naloženém 6 týdnů a masem nastříknutým 2-3 dny nevidím.Je měkké, chutné a bez oříšku uprostřed.rpstylle@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika