Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Při uzení při teplotách kolem 70st j, kdy se udí tak ten 1 den (10 hod) je výsledek úplně jiný než uzení při nižších teplotách, kdy udím 2 dny.  Při té vyšší teplotě je maso tak napůl uzené napůl pečené a tak trochu se rozsýpá, chuť je skvělá. Při nižší teplotě je více tuhé a chuť je taky o dost jiná, taky skvělá. Chce si to vyzkoušet, každému chutná něco jiného, já mám radši to uzené při nižší teplotě.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika