Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Tak já udírnu roztopím měkkým dřevem tak na 40°C,  potom zavěsím maso a klobásy nebo sýr a teplotu zvednu na 60 až 80°C. Topím bukem osm až 10 hodin, a ke konci přidám švestku. Je dobré maso před uzením rozvlažit v teplé  vodě kolem 90°C, potom nechat v udírně oschnout při nižší teplotě. Nejchutnější maso bývá z uzení studeným kouřem, kolem 20°C, je to ale na celej víkend 48 lépe 72 hodin ,prostě topit non-stop.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika