Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No asi bych si netroufl použít slovo plno, ale není vyloučeno, že ještě nějaké jsou. Jenže do nich stejně není co dát. Jednak se musí použít kvalitní maso ze staršího kusu, dlouhodobě solené. Prostě jiná technologie přípravy. Takové maso má dnes málokdo, koupit se zcela jistě nedá. Mimoto protože víme, že uzení není nijak závratně zdravé, je dnes snaha zboží spíše jen ochutit. Rozhodně se dnes neudí z důvodu uchovatelnosti, což bylo dříve nezbytné, ale z důvodu mlsnosti. Takže nazvat diskutující salonními udiči je poněkud příkrý pohled, ostatně jak je u zahradnického učedníka zvykem. Mnoho diskutujících udí a umí to dobře, jiní začínají a zkoušejí to. Někomu to moc nejde a hledá radu. Není důvod nikoho nálepkovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika