Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

je těžké radit jak a čím udit.každá udírna je originál.co platí tady je jinde blbost.ale k věci.kouřovod dle mého názoru je dlouhý pak jen pálíte zbytečně moc dřeva, ale to neznamená že to nepujde také souhlasím s názorem který tu padl-roztopit klidně na100 držet tak 30 min.,poté teplou snížit na 60-65 st.a udit podle velikosti kusů masa cca13 hod v mé udírně stačí.maso jsme chutnali o svátcích a je super

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika