Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano Ferdo, pokud ohniště umožňuje, aby se naložil 9 kg těžký špalek a udržel se doutnat po dobu 9 hodin, je to ideální oproti ohništi, kam přikládáte po 0,5kg polínkách. Ale jak jsem uvedl výše, je potřeba mít ohniště tepelně akumulační, aby po odhoření roztápěcího základu nezhasl tem velký špalek. Ochlazení kouře musí zajistit sopouch. Dobré je pokud je dvouplášťový s řízenou výměnou vzduchu v meziplášti.

A když se vrátíme k úvodnímu dotazu. Dřevní ocet je rozpustný ve vodě. Z dýmu jej můžeme odstranit filtrováním pčes vlhkou pytlovinu nataženou dole i pro rovnoměrné rozptýlení kouře. Také proto je také důležíté, aby maso před uzením studeným kouřem oschlo v kouři teplém. Na suchém povrchu masa se nemá ocet v čem rozpouštět.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika