Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane, už je to vaše vyskakování s 250-350°C legrační...

Přečtěte si, co je to grilování.

Samozřejmě, že máte pravdu, lze tuto úpravu nazvat grilováním. Potom ale i i příprava masa na pánvi nebo v troubě lze stejně tak nazvat grilováním.

Asi každý chápe pod pojem grilování zažitý způsob úpravy masa na ohni, což má Ferda pravdu, že tento způsob v několika vrstvách oddělení pokrmu od zdroje tepla je poněkud zváštní pojetí grilování a navíc typ topiva na takto izolovaný pokrm má nulový vliv.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika