Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud dáte grilovaný pokrm přímo na povrch skla, keramiky nebo lávového kamene, jedná se o kontaktní grilování. Přitomto dojde k rychlejšímu zatažení povrchu a zachování šťávy uvnitř. Druhý způsob je položení na rošt nad sálavým povrchem, kdy dojde k pečení sálavým teplem. Původní litinové tály jsou vcelku dobrý materiál, ale ale špatně se čistí jak od vykapaného výpeku, tak od odrolených bylinek při grilování kontktním. Proto je dobré nad litinu dát něco s hladkým povrchem. Litina kámen/sklo rovnoměrným rozdělením tepla chrání před popraskáním při rychlém rozhoření ohně. Rošt nad tím v podstatě nic zásadního nepřináší, zejména pokud je příliš vysoko (až těch 8 cm je strašná "izolace").

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika