Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

vysoký obsah soli.    Při velmi vysokém obsahu soli  nedochází k osmoze   ale k   utlumení.    50g na  litr je  nesmysl.  zhovadilost.       Pokud chcete mít maso  růžové je  potřeba týden před uzenním  přidat mletý  cukr do  láku.   Stačí na  polévkové lžíce.  A    3 dny před uzením pak zvýšit  teplotu   na 10 max 12  stupnů.  myslím kde  při této teplotě  necháte maso  dozrát.    chyba kterou jste uělal je ta, že v  lednici byla teplota  nižší než  7 stupnů. a   výměná láku  každý týden  je další  nesmysl.  Protože pak  opět   dochází k   narušení   zrání masa. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika