Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak "udírna" už je po 2 odpoledne začouzena a zítra jedu naostro. Budu mít možná problém držet teplotu dostatečně nízko(byl sem zvyklý udit na +-70 °C po dobu cca 10-12 hodin), hoří to jak prdlý a moc nechci škrtit přívod vzduchu kvůli dehtování, jedno polínko a držím se nějakých 45 minut mezi 60-80 °C. Zkoušel sem na 2 hodinky poudit kupované klobásky a dobrý-žádná hořkost, žádný nánosy sazí atd., tak držte palce. Na zkoušku mám 2 kila naloženýho bůčku bez kosti, než se bouda zahřeje, nechám ho prohřát ve vodě s česnekem, novým kořením a bobkovým listem(vždycky sem nakládal do láku s česnekem, tentokrát sem na něj úplně zapoměl).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika