Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Také Vás zdravím,

základní chyba, kterou děláte je, že chcete grilovat steaky na briketách. I když si koupíte originál brikety Weber, které vydrží hořet několik hodin a dají se znovu rozpálit nedostanete se nad 220 °C.

Pro grilování steaků je nutné si koupit dřevěné uhlí a to následně rozpálit v zapalovacím komínu. Nebudu Vám radit přímo Weber uhlí, i když s ním mám nejlepší zkušenosti. Je to na Vás, vyzkoušejte. Platí pravidlo, že čím tvrdší je uhlí a déle se rozpaluje, tím větší teploty dosáhnete (klidně přes 300 °C na pizzu).

Připravte se na rozpalování přes 40 minut v komínu a teprve poté jej vysypejte do grilu. nechte otevřené průduchy a teprve poté s nimi korigujte teplotu.

Množství na 47 cm by mělo být na dvě dávkovací misky (já dávám plný komínek téměř pokaždé)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika