Zdravím, měl jsem podobný gril a taky byl problém s teplotou, která se nechtěla dostat přes 200°C. Laboroval jsem se vzduchem i s briketami, stejně jako vy. Náhodou jsem koupill na jedné čerpačce loni na podzim neznačkové laciné brikety ve výprodeji, dal jich dosti silnou vrstvu (mnohem větší než doporučená), po nahřátí uhlí jsem zavřel všechny vzduchy a až po půlhodině, kdy se vše nahřálo, teprve vkládal maso a to rychle, bez větrání. Naložené maso k udění mám vždy studené a to velice ochladí celý gril. Až teprve tehdy bylo maso tak, jak jsem očekával; doba , než teplota překročila 200 °C byla ale víc jak 20 minut . Potom jsem zkoušel vkládat jen menší kousky masa a to postupně , to ale vlastní grilování protáhne na několik hodin - pokud máte více masa a třeba návštěvu , tak to může být problém .... S grilováním ostatních pokrmů nebyl problém. Letos jsem koupil plynový gril a tam je to velmi jednoduché a bezproblémové. Jarda