Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím všechny,

mám dotaz koupil jsem si gril Weber One touch original 47, startovací komín, knihu o grilování a stále se mi nedaří dosáhnout teploty 250st.,abych mohl udělat pořádné šťavnaté steaky.

Popíši postup kterým topím, třeba něco ddělám špatně:

Naplním startovací komín doplna briketami(zkoušeny 3druhy, nikdy Weber), pod nimi zapálím podpalovač, nechám brikety rozpálit až je na nich šedivý popílek cca20-30min. a rovnoměrně je rozprostřu do grilu(přímé grilování, ale s poklopem), v tu chvíli je tam kolem 200st.-spodní i vrchní otvory otevřeny naplno.Jakmile ovšem rozložím maso na gril vždy klesne teploty po přiklopení na cca 150-170st. a za boha nejsem schopen ji opět zvýšit přes 200.Jak máte otevřené průduchy při grilování?Nevím co dělám špatně, počet briket bývá tak kolem 25-30.

U nepřímého grilování při rozložení briket po stranách do přihrádek je teplota ještě menší cca 150st.Mohu otevírat a zavírat průduchy jak chci a teplota je stabilní-15-170st.

Budu vděčen za každé rady začátečníkovi.Podotknu, že používám teploměr věstavěný v poklopu grilu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika