Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Zdravím. Stejným způsobem udím pstruhy. Na 10 kg ryb dám 300g soli a hořčičak česneku. Namačkaný česnek smíchám se solí a potřu všechny ryby rovnoměrně i uvnitř a dám na 24 hodin do lednice. Po 12 hodinách promíchám Ryby neoplachuji, ale než vložím do udírny nechám okapat. První hodinu ryby suším při teplotě 50C, další hodinu a půl 80-100C a ještě hodinu při 60C. Také udím na buku. Uzení zdar Milan
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika