Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano pánové, máte pravdu... Máme plynový gril s přímým i nepřímým grilováním, litinový rošt i litinový tál..Pokud se trochu potře olejem, nic se nepřipálí... Musí se vychytat teplota (naštěstí máme na grilu teploměr), aby se steak nespálil, přitom vevnitř byl jen částečně vypečený, mírně krvavý (každý to má rád jinak). Maso z roštěnce je na to výborné a když je před tím ještě tak 10 dní vyvěšené, tak to nemá chybu... nůž se do takového steaku zaboří jak do másla, není to žádná tuhá podrážka... Mňam... na takovém mase se nemá šetřit, negrilují se pravé steaky přece každý den... A je to pošušňáníčko:-))))

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika