Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

každý kus masa chce něco jiného, stejně jako pozor na marinády... ty se rády připalují...

nejlepší je kus vyzrálého hovězího na steak (tj. jedině zahraniční maso), čerstvý mletý pepř, potřít olejem a solit až na talíři... a hlavně, nepropékat to skrz...

ideálně nějaký entrecote, rib eye, striploin, atd...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika