Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já mám na části grilu také litinový plát a všechny pokusy zatím dopadly žalostně. Takže zatím používám vedlejší rošt, kde je to v pohodě. Možná je na to nějaký fígl. Maso se na litinu spodní stranou okamžitě připeče (zkoušel jsem různé teploty) a pokud má bý hotový i zbytek masa, je z kontaktní plochy škvarek, který se jen obtížně seškrabává.

Ve všech návodech na grilování se zabývají jen nakládáním masa a o tomhle ani slovo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika