Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ta slanost je dobrá, určitě né pod 3%!!! Osobně dávám 3,3-3,5 maso a bůček 4-4,3%. Tučné moc nenatáhne. Hold maso musí být slané a cukroví sladké. Jinak to děláte dobře, že máte vztažené množství soli k masu+ vodě. Jedině tak se jde dobrat slušného a vždy stejného výsledku. Dost lidí píše pěkné bláboly a pak se vymlouvají na nestejně solící sůl. Česneku dle chuti, určitě tam patří. Co se nepovedlo na bůčku?  Nepotřeboval jen přisolit? Tím, že to tučné té soli tolik nepojme, jeví se pak méně slaný než maso, při stejných %. Zásadně dávám pryč všechny kůže a to i ze špeku. Spomalují pronikání soli i látek při uzení. Tak ať se daří, já jdu na to v sobotu. Se známýma máme asi 35kg, (osobní rekord). Kupte si někdy dětskou šunku, ať víte, jak hnusně chutná plané maso.    Rosťa

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika