Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A tak dva kamarádi naložili maso. Já jsem naložil krkovici a bůček, kamarád naložil kýtu, krkovici a bůček. Oba jsme maso koupili jinde. Oba jsme naložlili maso nejdříve na sucho a po týdnu do láku. Oba do lednice cca 3 °C. A oba na 4 týdny. Jen kamarád dal do láku více soli. Oba jsme nejříve maso na 70 °C rozvlažili a poté šup do jedné udírny. Udění hustým kouřem a teplota 60-70 °C. Já maso po 10 hodinách jako křen měkké, vyuzené a navíc ještě silnější šrůtky, kdežto kamarád slabší šrůtky a tvrdé, nepokousatalné, prostě horší než guma a navíc slané maso. Ptám se, jestli nevíte, kde soudruzi z NDR udělali chybu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika