Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Gril treba v prvom rade pred položením mäsa rozohriať. Najlepšie výsledky sú dnes s grilovacími briketami, jednoducho nasypať dostatočné množstvo priamo pod rošt, poliať "zapaľovačom", otvoriť spodný preiduch, zapáliť a počkať až uhlíky začnú sálať teplo a nehoria plameňom (cca 10 minút). Príprava grilu na kúrenie drevom trvá podstatne dlhšie a je náročnejšia na udržiavanie želanej teploty. Takisto vzniká horením dreva viac dymu, ktorý okrem toho, že je horký, je aj zdaviu viac škodlivý. Takže jednoznačne odporúčam na začiatok brikety, po získaní skúseností možno použiť aj uhlie, prípadne vyskúšať drevo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika