Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:Dobrý den, s velkým nadčením jsem zakoupil gril typu lokomotiva. Kdysi jsem na kamarádově svatbě ochutnával maso dělané právě na podobném grilu (nepřímým grilováním) a bylo naprosto úžasné. Z grilu, který jsem ale zakoupil jsem velmi nešťastný. Zatím se mi nepovedlo ani jedno grilování a to jsem si myslel, že na grilování masa nejde nic pokazit. Nevím co dělám špatně, možná se k tomuto grilu musí přistupovat naprosto jinak. Nejvíc mě překvapilo, že maso se dělá v grilu déle než hodinu a i po tom není kdoví jak upečené a normálně ho i sundám z mřížky holou rukou. Dále ať se snažím jak se snažím, nejsem schopen udržet v lokomotivě konstantní teplotu. Dnes jsem měl oslavu a maso se mi tak moc nepovedlo (bylo naprosto nahořklé) že jsme jej museli vyhodit. Může to být používaným dřevem? nebo vypalující se barvou?. Prosím o rady těch, co mají s tímto grilem zkušenosti. Děkuji
Jakub