Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:No sice nejsem pan Honza :), ale letos jsme absolvovali přechod z "dřevěného" Weberu na plynový. Q320 byla moc velká, tak jsme pořídili Q200. Grilujeme na něm celou sezonu a je to paráda. Chuť masa vynikající, navíc díky systému Weber dokonce prý i zdravé, protože tuk nekape na hořáky či uhlí, ale stéká dolů do misky. Musel sem sehnat 10kg bombu, což byl celkem opruz, ale bomba jede několikrát týdně a zatím nevypadá, že by bylo potřeba ji měnit. Výhoda je, že se dá grilovat kdykoliv a skoro okamžitě, na rozdíl od grilu na dř. uhlí, kde příprava a úklid grilu něco zabere. také údržba je super jednoduchá. U mě tedy samá plus, i když manželka si někdy postěžuje, že jí chybí chuť dř. uhlí, ale já v tom rozdíl vůbec nevidím (necítím).