Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak máme návštěvu za sebou.

Musím trochu pokárat firmu Weber za nafocení grilů do katalogu a tím pádem na všechny stránky, kde se prodávají. Dle fotek rozhodně neodhadnete, jak je gril ve skutečnosti velký. Ano, jsou tam vždy rozměry, ale taková fotka třeba s nějakou grilující osobou jako dodatečná fotka by rozhodně hodně napověděla!!!

Můj plánovaný výběr plynového grilu řady E byl absolutně mimo, to jsou opravdu mackové někam k velkému baráku a nejlépe na betonovou terasu a s grilem celoročně nehýbat.

Na druhou stranu mi zaskočil nejlepší model v řadě Q, podle fotek jsem ho považoval naopak za "prcka" a přitom to je model, jež mi velikostně a designově absolutně vyhovuje!

Na tu řadu "E" řekla manželka jen "tuhle rakev nikdy" a bylo vymalováno :) Souhlasím, vystihla to přesně. To už jsou kousky spíše někam do zahradní restaurace.

Takže vyhrál model Q320, ten je z té řady "Q" nejlepší a nejlépe vybavený. Během týdne ho asi koupíme.

Jinak jsem ještě zajel do velkého Bauhausu se zahradním centrem, omrknout další plynové grily jiných značek. Ano, byly sice levnější a někdy i výrazně, ale to provedení, uchycení a materiál, to se nedá s Webrem srovnat...

Tady opravdu platíte za kvalitu, tedy já v to věřím a zatím mi o tom současný gril Weber vždy přesvědčil. Asi si tím chci i sám sobě odůvodnit tu vysokou cenu

A podívejte se na přiložené fotky, podle obrázku to opravdu nevypadá, že je gril poměrně vysoký a že i vysoká osoba se nemusí ohýbat!

Ta třetí fotka to je původně plánovaný, ten zase nevypadá že to je ve skutečnosti velký jak půlka auta

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika