Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Weber je etalon kvality, odpovídá tomu ale samozřejmě cena, která je podstatně vyšší, než u neznačkového zboží, 67cm je velký a přiměřeně drahý gril, cena bude jistě přes 11000,-  Kč, ale nevypálí se a přežije Vás. Je kvalitně provedený, dobře se čistí, dobře se reguluje.

Netuším pro jak velkou společnost chcete grilovat, nicméně 57 cm gril by bohatě postačil pro deset, dvanáct lidí. 67cm spotřebuje více paliva a drtivou většinu grilovaček, pokud bude společnost menší než deset lidí jej budete zbytečně natápět.

Kotlové grily jsou prostě skvělé, pečete jako " v troubě" pod deklem a výkon regulujete pouze tím, že přiškrtíte vzduch v krytu.

Dobrou alternativou (chtěl by-li jste spořit) je značka Cadac. Je stejně kvalitní jako Weber, ale zhruba o 40%-50% levnější. Navíc bývají Cadacy lépe vybavené příslušenstvím a často využívají i antikorové prvky.

Obě značky mám vyzkoušené, obě jsou skvělé.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika