nevím přesně typ, ale používám jeden střední velikosti co stál myslím 3-4 tisíce v Bauhausu
je s poklopem, kulatý a dole uvnitř na roštu jdou ze strany dát nějaké zábrany a péct pak jako v troubě
mám ho druhý rok a NEMĚNIL bych! jak jednou budete grilovat s poklopem tak pak už bez něj ani ránu...
maso je šťavnaté, bez problému dělám vysoké steaky i roastbeef plus není problém dělat šťavnaté kuřecí stehýnka a další jinak "problematické" potraviny, jež na klasickém grilu bohužel většinou doznají vysušení...
jo, co si ale kupte každopádně na jakýkoliv gril, tak to je ten jejich rozpalovač uhlí!!! nasypete do něj uhlí (i obyčejné, ale já beru jen jejich brikety, je to znát), pod to dáte jednu nebo dvě podpalovací "patrony" a zapálíte... a jdete si na 20-30 minut připravovat maso... uhlí pak je přesně jak má být a jen ho za držák přesypete do grilu a hotovo, žádné foukání, třísky, atd...