Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vše udím v jedné, maso klobásy a sýry je možno udit současně, pokud to dovolí prostor a technologický postup. Každý výrobek potřebuje jinou teplotu a jiný čas uzení. Ale klobásy a kozí sýr udím současně a není to na závadu, zrovna tak špek a maso. Prostě klobásy po šesti hodinách vyndám a sýr rdousím studeným kouřem dál.Ryby v každém případě zvlášť, ale klidně v jedné udírně. V jedné troubě taky pečete bábovku, maso a rybu a na kvalitě se to neprojeví.!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika