Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nedávno jsem si doma postavil udírnu, bohužel se mi ale nedaří docílit správné chuti masa-po vyuzení je maso nahořklé a kyselé.

Udírnu jsem si postavil ve sklepě rodinného domku zenerezového konvektomatu, udím tvrdým suchým dřevem-dub nebo třešeň...

Udírnu před uzením 1 hodinu předehřívám na teplotu 90 stupňů, vlatsní uzení držím na 80 stupních...

Kouřovod od kovového topeniště je dlouhé 1 metr a udírnu mám napojenou do komínu vysokého 9 metrů-tah je dostatečný, hoří to dobře...

Zkoušel jsem to již několikrát, s různými druhy mas a uzeniny-přesto je výsledek vždy štiplavý!!!

Nenapadá mne, kdy dělám chybu-poradí mi někdo ze zkušených "uzenářů"???   

Dík moc.           Pavel.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika