Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rozhodl jsem se taky postavit krb s udírnou. Po přečtení hodně diskuzí a procházení obrázků krbu jsem vybral takovou soustavu, která se mi líbila, nebude drahá na provedení a zvládnu ji sám. Dávám dva obrázky, jak to bude vypadat. Udělal jsem ale několik změn. Topeniště do udírny nebude zepředu, ale z boku ve svahu, kde bude kameninová roura o průměru 15 cm a komín bude samostatný, ne propojen do krbu, jak u předchozí stavby. Také celé topeniště krbu vyzdím šamotem.

    Začal jsem kopat základy nové stavby, už to mám do hloubky 50 cm, což si myslím, že by mohlo stačit. Potřeboval bych ale poradit, jak umístit kouřovod. Mám dvě varianty. Buď rouru protáhnout až nad základní desku asi o 10 cm aby byla výš (viz obrázek), nebo ji jen prostrčit základem a v části udírny udělat nižší podlahu udírmy, aby byl kouřovod výš než podlaha. Co myslíte.?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika