Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No... asi takhle - při 190° asi jde spíše opečení než o uzení... a to k bezprostřední konzumaci ("vyuzeno" za hodinu). Když tak si nejdřív vyzkoušejte za 600 Kč "udírnu" na líh. Je fakt, že takhle, v dýmu upečená klobáska je docela chutná, na uzení bůčku, šunky a podobně se tohle absolutně nehodí. Vyudit v tomhle rybu - opět ji rovnou upečete...

v tom sudu určitě 190° taky nebylo :-)

KaGa

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika