Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den. Lávový gril máme již několik let. To že odkapává tuk na kameny a následně chytne plamenem se nám stávalo také. Dokoupili jsme si mřížku na rozptylování plamene. (Po čtzřech letech se mřížka rozpadla, takže jí už nemáme.) Pomohlo to jen částečně. Takže přímo grilujeme maso libové které má málo tuku, nakládáme jej do malého množství oleje. Případně necháme dostatečně odkapat. Maso tučnější (krkovici, bůček,kuřecí stehna s kůží) grilujeme na tálu který položíme na rošt. (foto - grilování na žulové desce příspěvek 38.246). Minulý týden jsme si v makru koupili grilovací desku za 367 kč padne přesně do grilu. Zkusili jsme na ní bramboráčky a šlo to perfektně. Také není špatné použít grilovací kleště pokud si budete myslet že to blafne plamenem. Naráz maso sundáte případně otočíte a položíte nazpět. Přeji příjemné grilování Anna

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika