Dobrý den. Lávový gril máme již několik let. To že odkapává tuk na kameny a následně chytne plamenem se nám stávalo také. Dokoupili jsme si mřížku na rozptylování plamene. (Po čtzřech letech se mřížka rozpadla, takže jí už nemáme.) Pomohlo to jen částečně. Takže přímo grilujeme maso libové které má málo tuku, nakládáme jej do malého množství oleje. Případně necháme dostatečně odkapat. Maso tučnější (krkovici, bůček,kuřecí stehna s kůží) grilujeme na tálu který položíme na rošt. (foto - grilování na žulové desce příspěvek 38.246). Minulý týden jsme si v makru koupili grilovací desku za 367 kč padne přesně do grilu. Zkusili jsme na ní bramboráčky a šlo to perfektně. Také není špatné použít grilovací kleště pokud si budete myslet že to blafne plamenem. Naráz maso sundáte případně otočíte a položíte nazpět. Přeji příjemné grilování Anna