Pekingské zelí



Stránky: 1,  2,  3   
host - 89.147 (?) 
17.3.2014 22:05, zobrazeno: 10220x

Lze přirychlovat pekingské zelí Manoko?

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 147.130 (?), 5.2.2017 5:53

Jak jste dopadl s rychlením?U Manoka píšou, že se to dá, ale lepší sázet rovnou na pole, nesmí se otužovat a nesnese pod 20st.,je prý velké riziko vybíhání=bych to nedělal, já sázel loni poprvé uprostřed léta a ještě teď vytahuji křehoučké hlávky ze sklepa (i když píšou, že skladovat lze jen krátkodobé). U mě naprostá jednička v listovce přes zimní období (měl jsem předtím celé zimy kozlíček polníček nebo mangold)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 168.21 (?), 16.9.2018 14:59

Pekingské zelí Parkin F1 vyseté do skleníku koncem července a vysazené okolo 10. srpna na venkovní záhon, už začíná dělat hlávky. Walter


Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 168.103 (?), 24.11.2018 10:02

poslední hlávky pekingského zelí na záhonu. Z 50 semen vzešlo 45 kvalitních sazenic a z těch narostlo 35 zelí. Bez postřiků, bez molice a kupodivu i bez většího napadení housenkami a slimáky. Walter


Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 168.103 (?), 24.11.2018 10:06

nedělní mráz a sníh ze začátku tohoto týdne hlávky přečkaly pod dvojitou vrstvou textilu. Walter

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 168.103 (?), 3.10.2019 20:48

Letošní Parkin F1. Walter


Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3217) - 135.175 (?), 4.10.2019 7:51

J8 sklízím Manoko F1 a také jsem utrhl tři kusy čínského zelí Pak Choy, že zkusím z něho něco uvařit. Pekl jsem to s česnekem, v bytě bylo plno smradu a moc mně to nechutnalo. Na You Tube si ta číňanka na tom pochutnávala, dokonce mám dojem, že si pomlaskávala.smiley Nevím, nedokážu to ocenit. Pečení již nikdy, možná zkusím to obalit a usmažit. Použít to do boršče se mně zdá zbytečné, když teď bude plno normálního zelí za pár korun.  Nějaký zajímavý recept mně ani na Tomatoville nikdo nedoporučil. Pokud něco nenajdu, tak asi s pěstováním tohoto zelí končím.sad

           Vladimír

Manoko F1 a Pak Choy
Manoko F1 a Pak Choy
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 168.103 (?), 4.10.2019 9:14

u nás pěstuji a konzumujeme pekingské zelí, rané hlávkové a špičaté zelí výhradně syrové v zeleninových salátech,. Vše samozřejmě bez jakéhokoliv chemického ošetření. Walter

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 168.103 (?), 3.11.2019 12:01

letošní podzim pekingskému zelí přeje. Walter


Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 135.79 (?), 6.11.2019 14:47

U mne dnes poslední sklizeň pekingského zelí Manoko F1.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Propojení dvou topení17.3.2024
Propojení dvou topení16.3.2024
Zapalování Husqvarna 40 nehází jiskru13.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika